04.05.2024

Samsung Electro-Mechanics - міжнародна південнокорейська компанія з виробництва електронних компонентів зі штаб-квартирою в Сувоні, Кьонгідо. Дочірня компанія Samsung Group.

Компанія виробляє такі компоненти, як MLCC, модулі камер, мережеві модулі та напівпровідникові підкладки.

Samsung Electro-Mechanics - одна з найбільш значних дочірніх компаній корпорації Samsung Group. Вона займає провідні позиції на ринку електронних компонентів та є гордістю технічної індустрії Південної Кореї. Компанія Samsung Electro-Mechanics була заснована в 1973 році і розпочала свою діяльність як виробник деяких електронних компонентів. Однак з часом вона значно розширила свій асортимент продукції та стала важливим постачальником різних електронних компонентів для багатьох великих технологічних компаній у всьому світі. Під керівництвом висококваліфікованої команди інженерів та співробітників, Samsung Electro-Mechanics прагнула постійного інноваційного розвитку своїх продуктів та принципів сталого розвитку.

Один з головних принципів компанії Samsung Electro-Mechanics – надання високоякісних продуктів та послуг, які відповідають очікуванням та потребам клієнтів. Завдяки стратегічному партнерству з різними технологічними компаніями Samsung Electro-Mechanics відіграє важливу роль у розробці та виробництві інноваційних продуктів, таких як смартфони, планшети, обладнання для передачі даних та інші електронні пристрої. Сьогодні Samsung Electro-Mechanics активно застосовує передові технології, такі як 5G, штучний інтелект та Інтернет речей (IoT). Компанія приділяє велику увагу дослідженням та розробкам у галузі нових енергетичних та екологічних технологій. Завдяки цьому, Samsung Electro-Mechanics не тільки долучається до передових інновацій, але й активно робить свій внесок у розвиток екологічно стійкої.